PANCAR MUZAFFER HANIM İLKOKULU

WEB https://pancarmuzafferhanimilkokulu.meb.k12.tr
Adres : PANCAR MAH. MENDERES YOLU CAD. MUZAFFER HANIM İLKOKULU BLOK NO: 5/3 TORBALI / İZMİR
VİZYON : Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
MİSYON : Atatürkçü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İlkokul Tekli Eğitim Anasınıfı İkili Eğitim
Saatler : 08:20 - 14.00
Isınma : Kalorifer (Katı Yakıt)
Servis :
Ulaşım : İl Merkezine tren, metro ve dolmuş ile ilçe merkezine belediye otobüsü, tren ve metro ile ulaşım sağlanmaktadır. Tüm bu ulaşım araçları sıklıkla (ortalama 24 dk) çalışmakta, ulaşım konusunda herhangi bir problem yaşanmamaktadır. Metro ile ilçe merkezine ulaşım 13 dakika sürmektedir.
Yerleşim Yeri : Torbalı ilçesine bağlı Pancar Mahallesi´nde bulunan okulumuz, yaygın olarak bilinen Pancar mevkisindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İzmir il merkezine 30km, Torbalı ilçe merkezine 20 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :